fbpx

Ons verhaal.

Het merk

HARIS is thuis zijn. Een plek waar jij jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen. Wij maken meubels die jij zelf samenstelt. Wij houden niet van standaard meubels en geven daarom een unieke twist aan onze ontwerpen. Wij ontwikkelen alles zelf, van stalen voet tot aan het zagen van een boomstam stafel. Alles is uniek. Wij denken buiten de kaders van standaard meubel werk.

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk meubelstuk, dan is een handgemaakte tafel een perfecte keuze. Niet alleen zul je een prachtig stuk hebben dat precies past bij je gewenste stijl, maar je zult ook een verhaal hebben achter het vakmanschap dat in de tafel is gestopt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw stuk voor in je huis, kantoor of tuin; er is niets dat een ambachtelijke tafel kan evenaren.

Bij het kopen van een handgemaakte HARIS tafel is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen en goed te kijken naar de materialen en het vakmanschap dat erin is gestoken. 

Duurzaamheid

Bij Haris streven we naar een optimaal duurzaam productieproces. Van het selecteren van milieuvriendelijke materialen voor onze meubels tot het vervoeren naar onze klanten. 

Ontdek alles over onze duurzame aanpak en meubels.

Contact informatie

Bel ons:
+31 (0)416-769027

Stuur ons een email:
hello@haris.nl

Klachten:
klachten@haris.nl

Afhaaladres:
Schotsestraat 3,
5171 DT Kaatsheuvel
Nederland

KVK:
90891252

 

Veel gestelde vragen

We staan ​​altijd klaar om je te helpen met al je vragen. Maar voordat je op het punt staat contact met ons op te nemen, hebben we het antwoord misschien al voor je beschikbaar. Klik op de vragen om de antwoorden te zien..

Nee dat is niet nodig. Tafels welke door ons zijn behandeld zijn 5 jaar onderhoudsvrij. Heb je een blanke tafel dan gelden er andere onderhouds methodes.

Nee dat is na levering en plaatsing niet meer mogelijk. Onze meubels worden namelijk voor jou op maat gemaakt. 

Je krijgt 12 maanden garantie. Wil je meer weten over garantie? Lees dan even onze voorwaarden.

Bij Haris werken we met de mooiste natuurproducten. Deze kunnen net als in de natuur werken. Hierdoor kan er geen garantie worden gegeven op het werken van hout, dit zou namelijk onnatuurlijk zijn. Om de werking tegen te gaan is een stabiele luchtvochtingheid van ongeveer 55% ideaal. In de winter kan dit 10% lager liggen en in de zomer 10% hoger. 

Onze voorkeur gaat uit naar betaling per bankoverschrijving of via de webshop. Wil je toch liever cash betalen dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Het liefste direct. Mocht je anders willen dan kun je uit een van onze betaal mogelijkheden tijdens het afrekenen kiezen. Hier staat bijvoorbeeld; in3 of klarna bij. Dan kun je in 3 termijnen betalen. Wel zo handig.

iDeal, klarna, creditcards, sofort, bancontact en overboeking. 

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.